Projecte de millora de l'accés a Ca n'Amat
Projecte de millora de l’accés a Ca n’Amat | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

El passat 20 de desembre, la Generalitat va iniciar el procés de licitació de les obres de millora de l’accés de Ca n’Amat a la carretera C243c (carretera de Martorell) en el seu PK 8+660. La millora d’aquest accés és una reivindicació històrica dels veïns d’Ullastrell que en pocs mesos quedarà resolta.

La carretera de Martorell (C243c) és una de les més transitades de Catalunya i l’accés a la urbanització ullastrellenca de Ca n’Amat ha estat sempre molt complicat degut a la manca de visibilitat i l’altíssim trànsit de la carretera. En les diverses reunions de negociació amb la Generalitat hi ha participat l’Ajuntament d’Ullastrell i membres de la Junta de l’AAVV de la urbanització. El projecte, que té un pressupost de més de 600.000 euros, proposa la construcció d’una nova rotonda dins de Ca n’Amat així com carrils d’acceleració i desacceleració per facilitar l’entrada i la sortida a la urbanització.

Així mateix, la Generalitat porta a licitació la millora de senyalització i ferm de la mateixa carretera en el tram del PK 0 fins al 12+800 per un valor de gairebé 400.000 euros. Segons el procés de licitació les empreses que vulguin optar a l’obra tenen temps fins al 16 de gener per a presentar ofertes i un termini de 6 mesos per a l’execució de l’obra. El govern d’Ullastrell valora “molt positivament” que s’iniciï la licitació ja que és “el pas final per a l’inici de les obres que resoldran aquesta mancança històrica que afecta al terme municipal d’Ullastrell i en concret als veïns i veïnes de Ca n’Amat”.

Nou comentari