MónTerrassa
L’Ajuntament d’Ullastrell destina 3 habitatges a lloguer per a joves

Davant les necessitats actuals d’habitatge i amb la intenció de facilitar l’accés a l’habitatge als joves, l’Ajuntament d’Ullastrell posa a disposició del col·lectiu jove de la vila tres habitatges de titularitat pública situats a l’edifici de l’antiga escola.

Els pisos, de 49.72m2, disposen d’habitació, menjador, bany i cuina equipada i un espai comú com a sala polivalent. Aquests es llogaran als joves adjudicataris per un període no superior als cinc anys i un lloguer mensual de 400€ que inclou manteniment, calefacció i neteja.

L’adjudicació dels pisos es farà per sorteig. Els joves que no resultin adjudicataris entraran a una llista d’espera per a cobrir qualsevol altre motiu que suposi una nova disponibilitat d’habitatge.

Els i les joves interessats i que compleixin els requisits que estableixen les bases, han de presentar la sol·licitud normalitzada, així com tota la documentació sol·licitada a l’Ajuntament d’Ullastrell abans del 26 de setembre.

Entre els requisits, figura que cal haver estat empadronat a Ullastrell els darrers tres anys, que no es poden tenir uns ingressos superiors a 23.305,61€ anuals ni inferiors a 9.461.68€, i cal tenir entre 19 i 30 anys.

Nou comentari

Comparteix