MónTerrassa
Junts per Ullastrell fa balanç del primer any com a grup municipal
  • CA
Els regidors de Junts per Ullastrell en el ple de constitució ara fa un any
Els regidors de Junts per Ullastrell en el ple de constitució ara fa un any | Junts per Ullastrell

!--akiadsense-->

Aquest dilluns 15 de juny fa un any del ple de constitució del nou Ajuntament d’Ullastrell. Junts per Ullastrell també celebra el seu primer any com a grup municipal, i considera que és un bon moment per “retre comptes” i explicar la tasca que ha realitzat aquest primer any. El resum de totes les propostes que han realitzat i de la valoració d’aspectes com els pressupostos, ordenances fiscals o gestió en educació, residus o seguretat, es pot consultar clicant aquí.

D’altra banda, el grup municipal durant la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha estat en “contacte directe” amb l’equip de govern per oferir el seu “suport i ajuda”. Afirmen que van decidir “deixar la política al calaix i ens posem a disposició de l’equip de govern per afrontar plegats aquesta crisi” però que “en veure la poca acceptació per part de l’equip de govern, a principis de maig de 2020 presentem per escrit un seguit de propostes que es basen en la creació d’una taula de diàleg econòmica i social amb tots els grups municipals, per tal de refer el pressupost i destinar tots els recursos possibles a ajudar famílies, persones grans, entitats culturals, esportives, de lleure, autònoms, etc”. Junts lamenta que encara “esperem resposta”.

També durant el mes de maig de 2020, han presentat a l’Ajuntament la sol·licitud de renúncia a l’assignació mensual com a Grup Municipal de juny a desembre de 2020 (960 €). Així mateix, els els quatre regidors renuncien al 50% de la retribució que reben per assistència als dos plens ordinaris que resten del 2020 -juliol i octubre- (2.100 €). “Demanem que es facin els tràmits oportuns per destinar els 3.060 € a partides per fer front a la situació de crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 a Ullastrell”, manifesten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa