MónTerrassa
Junts per Ullastrell fa balanç del primer any com a grup municipal
Els regidors de Junts per Ullastrell en el ple de constitució ara fa un any
Els regidors de Junts per Ullastrell en el ple de constitució ara fa un any | Junts per Ullastrell

!--akiadsense-->

Aquest dilluns 15 de juny fa un any del ple de constitució del nou Ajuntament d’Ullastrell. Junts per Ullastrell també celebra el seu primer any com a grup municipal, i considera que és un bon moment per “retre comptes” i explicar la tasca que ha realitzat aquest primer any. El resum de totes les propostes que han realitzat i de la valoració d’aspectes com els pressupostos, ordenances fiscals o gestió en educació, residus o seguretat, es pot consultar clicant aquí.

D’altra banda, el grup municipal durant la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha estat en “contacte directe” amb l’equip de govern per oferir el seu “suport i ajuda”. Afirmen que van decidir “deixar la política al calaix i ens posem a disposició de l’equip de govern per afrontar plegats aquesta crisi” però que “en veure la poca acceptació per part de l’equip de govern, a principis de maig de 2020 presentem per escrit un seguit de propostes que es basen en la creació d’una taula de diàleg econòmica i social amb tots els grups municipals, per tal de refer el pressupost i destinar tots els recursos possibles a ajudar famílies, persones grans, entitats culturals, esportives, de lleure, autònoms, etc”. Junts lamenta que encara “esperem resposta”.

També durant el mes de maig de 2020, han presentat a l’Ajuntament la sol·licitud de renúncia a l’assignació mensual com a Grup Municipal de juny a desembre de 2020 (960 €). Així mateix, els els quatre regidors renuncien al 50% de la retribució que reben per assistència als dos plens ordinaris que resten del 2020 -juliol i octubre- (2.100 €). “Demanem que es facin els tràmits oportuns per destinar els 3.060 € a partides per fer front a la situació de crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 a Ullastrell”, manifesten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa