MónTerrassa
Jaume Puig, candidat d’ERC a l’alcaldia d’Ullastrell
  • CA
Jaume Puig pren el relleu a Joan Ballbé | ERC Ullastrell

!--akiadsense-->

El passat dimecres 4 d’abril l’assemblea local d’ERC Ullastrell va escollir a Jaume Puig i Puig com a candidat a l’alcaldia per als republicans a les properes eleccions municipals que se celebraran el maig de 2019. La decisió, que va ser presa per unanimitat de la militància, es va proposar a l’assemblea després que l’actual número 1 i alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbè anunciés fa uns mesos que no repetiria com a candidat a les properes eleccions.

Jaume Puig, militant d’ERC, és l’actual 1er tinent d’Alcalde del govern d’Ullastrell i compleix el seu segon mandat a l’Ajuntament d’Ullastrell. Va ser escollit regidor el 2011 quan ocupava la quarta posició a la llista d’ERC. Llavors va desenvolupar la seva tasca en les regidories de Comunicació, Joventut i Esports. Actualment porta les regidories d’ Obres i Serveis, Promoció Econòmica i Local, Joventut i Cultura i exerceix com a portaveu del grup municipal dels republicans.

Puig és graduat en comunicació tot i que va cursar també estudis relacionats amb educació social i administració pública. A dia d’avui regenta un negoci de restauració. També va ser secretari d’organització d’ERC Vallès Occidental aixi com membre de diverses comissions internes del partit republicà. Ara, a un any de les eleccions ERC Ullastrell ha de conformar la llista electoral i dissenyar les propostes i projectes que segons Puig “han d’aconseguir representar la transversalitat del nostre projecte al municipi i intentar sumar el màxim de persones a aquest repte tant il·lusionant com és poder seguir millorant el municipi amb la participació de tothom”. El republicà ha afegit que “agraeixo infinitament la tasca que està portant a terme l’actual alcalde Joan Ballbè, qui deixa un llistó altíssim i un impressionant llegat en els seus mandats. En Joan ha estat, és i serà, un referent en la política local d’incalculable valor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa