MónTerrassa
El camp de futbol i la piscina d’Ullastrell es queden sense dutxes temporalment
  • CA

El passat mes de novembre, el PDeCAT feia públic el seu malestar amb el govern municipal d’Ullastrell per la manca d’inversió en matèria de reparacions i manteniment del camp de Futbol Municipal previst en el pressupost municipal 2018. Aquesta setmana, el PDeCAT ha sabut que els vestidors de la piscina i del camp de futbol municipal “estan clausurats per prevenir una possible infecció greu per una evident manca d’higiene i manteniment per part de l’Ajuntament (substitució/reparació caldera aigua calenta, substitució de materials dels circuits d’aigua, etc…)”, per la qual cosa els nens i nenes del CF Ullastrell, i usuaris de les instal·lacions, “no podran utilitzar els vestidors fins a nou avís”. Davant d’aquest fet, els demòcrates han aprofitat per reclamar “una solució ràpida” i conviden al govern municipal “a centrar esforços i recursos en les necessitats reals del municipi i la seva gent”.

Per la seva banda, el govern municipal d’Ullastrell ha emès un comunicat en què ha volgut matisar les declaracions del PDeCAT. Afirma que es va fer una inspecció conjunta amb el departament de Salut en la qual es va decidir prohibir l’ús d’aigua corrent en les instal·lacions de la piscina municipal. “Ara mateix les úniques instal·lacions que funcionen són els vestidors”, subratllen. A finals de desembre es va comprovar que un dels aparells que regula la temperatura del circuit intern de l’aigua corrent no funcionava correctament, per això, diuen, “es va prendre la decisió de prohibit l’ús de les dutxes i aixetes per prevenir qualsevol problemàtica. Tot i ser una mesura radical, l’Ajuntament d’Ullastrell vol evitar qualsevol incident i premia la seguretat davant de qualsevol altra cosa”.

Vestidors oberts però sense aigua

En la mateixa inspecció es va requerir a una de les entitats que utilitza els vestidors que retiressin immediatament material alimentari que guardaven allà, utilitzant l’equipament com a servei de bar, amb tots els problemes sanitaris que això podia comportar també. El govern sosté que “ara mateix s’estan valorant i pressupostant les accions de reparació”, ja que aprofitant aquest incident “es vol modificar altres instal·lacions que han quedat obsoletes amb el temps”, i subratllen que durant el 2017 l’Ajuntament ha invertit més de 23.000 euros en dites instal·lacions, com les bombes de l’aigua, filtres, etc.

Així doncs els vestidors segueixen oberts però amb la prohibició de l’ús d’aigua corrent. S’espera que les dutxes tornin a funcionar en breu amb una previsió de finals de febrer, principis de març, quan totes les instal·lacions estiguin reparades i substituïdes i assegurin un correcte funcionament i quedi garantida totalment la seguretat. A les entitats afectades se’ls ha ofert la possibilitat d’utilitzar els vestidors de la pista poliesportiva que es troben a escassos metres de la piscina i s’està valorant la possibilitat d’utilitzar també els vestidors de la nova escola Serralavella.

Des del govern lamenten que el PDECAT no consulti prèviament a l’executiu sobre aquest tema abans de recórrer a la premsa, i “més quan no ha assistit a cap de les dues comissions sobre les millores de la zona esportiva”, i subratlla que “tenim clar que calen fortes inversions en la zona esportiva tal com indica aquest comunicat, i no només en el camp de futbol, sinó que cal una inversió i una estratègia global de millora a les instal·lacions que utilitzen tant infants com adults en el nostre municipi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa