MónTerrassa
El govern d’Ullastrell fart de les deixalles fora de lloc
  • CA
Mobles deixats al costat del contenidor
Mobles deixats al costat del contenidor | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

Ullastrell disposa de 31 Punts de Recollida tots ells amb les 5 fraccions de reciclatge (vidre, cartró, envasos, orgànica i rebuig). També disposa d’un telèfon per la recollida gratuïta a domicili de mobles i trastos vells, poda i objectes voluminosos. (900.262.272).

L’empresa de recollida de residus recull 2 vegades a la setmana l’orgànica i el rebuig i una vegada a la setmana el vidre, cartró i envasos. I cada primer dissabte de mes, al matí, visita el municipi la Deixalleria Mòbil amb tres parades (Pl. Lluís Companys, Pl. Serralavella i C/Arquitecte Alsius).

Bosses d'escombraries de tot tipus en un mateix contenidor
Bosses d’escombraries de tot tipus en un mateix contenidor | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

Però tot i això, des del govern lamenten que “cada dia ens trobem amb deixalles fora de lloc en tots els punts de recollida d’Ullastrell”. Davant d’aquest fet, han decidit que a partir d’ara es penjaran de forma periòdica a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament “les fotografies dels actes incívics que es repeteixen constantment, esperant que sigui una manera de prendre consciència entre tots”. Així mateix, l’executiu recorda que deixar objectes fora dels contenidors està sancionat amb 750€ segons ordenança municipal.

Bosses acumulades al costat del contenidor
Bosses acumulades al costat del contenidor | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

Mobles i deixalles de tot tipus al costat d'un contenidor
Mobles i deixalles de tot tipus al costat d’un contenidor | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa