MónTerrassa
El camp de futbol i l’enllaç a la B-40, esmenes d’ERC Ullastrell als pressupostos de l’Estat
  • CA
Regidors d’ERC a Ullastrell amb el senador Bernat Picornell | ERC

!--akiadsense-->

Esquerra Republicana de Catalunya Ullastrell ha presentat dues esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat. La primera, que s’inclou en l’àmbit de “Cultura i Deportes”, va en relació al Camp de Futbol de Gespa Artificial, una instal·lació esportiva municipal que actualment és de terra. A tal efecte s’ha proposat una esmena perquè s’afegeixin 300.000 euros per poder portar a terme aquest projecte.

Per altra banda, s’ha fet arribar una altra esmena relacionada amb la construcció de l’enllaç de l’autovia B-40 i la carretera BV-1202 que serviria per accedir al “4rt Cinturó” des d’Ullastrell tot passant per la zona classificada com a industrial anomenada Can Curpell. Per aquest motiu es demana que s’inclogui una partida de 3 milions d’euros per fer possibles les obres, redacció de projectes, etc.

ERC Ullastrell ha fet arribar dites esmenes al senador Bernat Picornell i han estat presentades conjuntament amb 600 esmenes que ha presentat els republicans des de punts de tots els Països Catalans. Picornell ha visitat aquest dimecres Ullastrell on ha pogut mantenir una trobada amb membres del govern local i han pogut parlar dels diversos projectes i problemàtiques a les quals s’enfronta el municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa