MónTerrassa
Dues extreballadores van alertar l’alcalde d’Ullastrell de la “mala praxis” a la residència

La fiscalia de Terrassa investiga a la Residència geriàtrica privada d’Ullastrell. En un comunicat que ha fet l’Ajuntament d’Ullastrell expliquen que “des dels dies anteriors al confinament s’ha mantingut contacte diari amb el personal i direcció de la Residència amb l’objectiu d’optimitzar els recursos disponibles i es va posar a la seva disposició pel que fes falta, i gestionar i compartir la informació amb els departaments competents”.

Així mateix l’Ajuntament, manifesta, que ha mantingut un “contacte constant i periòdic” amb els departaments competents de Salut i Treball, afers socials i famílies per “gestionar la informació i les necessitats que s’han derivat de la crisi del covid19”.

Van ser dues extreballadores qui es van posar en contacte amb l’alcalde Jaume Puig per informar-lo de possibles males praxis. El comunicat de l’Ajuntament subratlla que “des del primer moment es va fer arribar aquesta informació tant als departaments competents com a la fiscalia en el moment del seu requeriment per tal de que en traguessin les conclusions corresponents”.

El govern municipal celebra les accions portades a terme per part del Departament de Salut i valora molt “positivament l’acompanyament i assessorament i informació rebuda per part dels diversos departaments així com dels responsables dels mateixos”. Així mateix, lamenten “les defuncions i volem mostrar tota la nostra solidaritat i escalf a les famílies que han perdut éssers estimats. Així mateix esperem una ràpida recuperació tant als residents afectats com a les treballadores”.

Nou comentari

Comparteix