MónTerrassa
Comencen les obres al camp de futbol d’Ullastrell

Aquesta setmana han començat les obres al camp de futbol d’Ullastrell. Les obres de remodelació de la zona esportiva han de convertir el camp de terra amb un de gespa artificial. El pressupost inicial de licitació és de 325.435,87 euros, a càrrec de l’empresa adjudicatària Galitec Desarrollos Tecnologicos SL, i inclou altres millores per a la instal·lació. El camp es trobarà en obres durant, almenys, una previsió de dotze setmanes.

En aquesta primera fase de l’obra s’està duent a terme el tancament perimetral del camp de futbol i el conseqüent enderroc de les construccions existents. Ja en una segona fase, es procedirà a l’adequació del ferm i la col·locació de la gespa.

Cal recordar que el cost d’aquesta obra serà sufragat en bona part gràcies al programa Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. L’altra part correrà a càrrec de l’Ajuntament d’Ullastrell. Ha estat un procediment llarg, ja que els tràmits, entre la redacció i presentació del projecte, sol·licitud i adjudicació de la subvenció i el procés de licitació i adjudicació de l’obra han durat gairebé 2 anys.

Va ser en el ple municipal de maig de 2021 quan el govern municipal va portar l’aprovació del projecte executiu, el qual s’havia treballat conjuntament entre diversos tècnics, els regidors d’Urbanisme i Esports, i amb la implicació de representants dels clubs de futbol del municipi. El projecte va ser aprovat per unanimitat amb els 7 vots dels regidors d’ERC i els 4 de Junts per Catalunya. Aleshores ja es va anunciar que les obres s’iniciarien a la tardor, i per ara, els terminis s’han complert donant així resposta a una llarga reivindicació de les entitats d’Ullastrell que reclamaven poder tenir unes instal·lacions a l’alçada de les que tenien els seus clubs veïns, que ja disposaven almenys d’un terreny de joc amb gespa artificial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa