MónTerrassa
El Bacus i la Serralavella viatgen a Mallorca
  • CA
Els gegants Serralavella i Bacus | Colla Gegantera d’Ullastrell

!--akiadsense-->

La Colla dels Geganters i Grallers d’Ullastrell viatjaran a Calvià (Mallorca), fruit d’un intercanvi entre les colles de gegants de Calvià (Mallorca) i la Colla dels Geganters d’Ullastrell. La primera trobada de l’intercanvi tindrà lloc aquest any a Calvià, a finals del mes d’agost, del 31 d’agost al 3 de setembre d’enguany. La segona trobada de l’intercanvi tindrà lloc a Ullastrell, a principis del 2019, dins el marc de la XXIV Trobada de Gegants d’Ullastrell organitzada per la colla local amb motiu de les Festes de Serralavella d’Ullastrell.

La Colla dels Geganters d’Ullastrell iniciarà una sèrie d’accions al municipi per tal de recollir fons que serveixin per finançar el viatge a Mallorca i per això demana l’ajuda i la participació dels veïns d’Ullastrell per aconseguir aquest repte. Les accions previstes són: des del tradicional Quinto de Nadal, passant per l’Escudellada popular de les Festes de l’Oli, la venda de números per un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones i una calçotada popular.

“És un repte important i engrescador. Portar el nom d’Ullastrell i la cultura gegantera arreu del país i a Mallorca ens omple d’orgull. Sabem que és un repte difícil, però amb l’ajuda dels nostres veïns ho aconseguirem. El poble d’Ullastrell sempre està al nostre costat quan el necessitem”, han manifestat des de la colla gegantera d’Ullastrell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa