MónTerrassa
Més de 300 vots als pressupostos participatius 2022 d’Ullastrell
  • CA

Més de 300 persones van dipositar el seu vot en els pressupostos participatius 2022 impulsats des de l’Ajuntament d’Ullastrell. En total, han volgut formar part d’aquest procés un total de 313 residents. Això es tradueix en un 15% de la població, un percentatge que es troba a la franja alta de la forquilla de participació en processos similars de la demarcació de Barcelona, situats entre un 10 i un 15%. Dels 313 votants, la majoria ho van fer des del Casal (138), seguit per l’Escola (86), l’Ajuntament (63) i el Cucut (26).

D’entre els diversos projectes presentats pel govern municipal n’hi ha un que ha quedat guanyador per majoria: els elements de joc del pati de l’escola Serralavella, amb un total de 103 vots. El podi l’han completat el rocòdrom interior (búlder) al Casal Cultural (amb 85 vots) i la realització de millores exteriors al Casal Cultural i la pista, amb 53 vots.

Les votacions per cada proposta, per punt de votació i amb número total, es poden consultar al següent gràfic:

També cal destacar que en diverses butlletes s’han aportat altres propostes que no estaven contemplades en els projectes presentats per l’Ajuntament, com per exemple (per ordre de més mencions), el camp de gespa, els vestuaris del camp de futbol, pistes de pàdel, un bar al camp de futbol o posar fibra al Turó Can Palet, entre d’altres.

Aquesta ha estat la primera edició de pressupostos participatius que es duia a terme a Ullastrell i s’hi destinaven 30.000€. Totes les persones del municipi (inclosos infants i adolescents) podien votar fins a 3 propostes (de les 20 proposades per l’Ajuntament) que no sobrepassessin el límit establert d’aquest import. El període de votació era del 28 de març al 10 d’abril. L’obertura de les urnes i recomptes de paperetes s’ha fet en acte públic a la Sala de Plens de l’Ajuntament aquest dilluns 11 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa