MónTerrassa
Descobreix Sant Cugat amb visites turístiques singulars
  • CA
Visites de nit amb notes musicals al claustre del Monestir de Sant Cugat
Visites de nit amb notes musicals al claustre del Monestir de Sant Cugat | Mané Espinosa

!--akiadsense-->

Sant Cugat del Vallès ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats per gaudir del patrimoni i la cultura local des d’una altra perspectiva. Sense cap dubte, una de les joies del municipi és el seu Monestir. I per això, ofereix diferents visites guiades per conèixer-lo. En destaquem tres que us conviden a viure una experiència única i singular.!--akiadsense-->

Si voleu descobrir el Monestir de Sant Cugat d’una manera exclusiva que us permetrà passejar per l’interior del claustre i de l’església, no podeu deixar de fer la visita El Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona. Descobrirà la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre romànic. Visitaràs l’església i t’endinsaràs en el seu espai més desconegut, passejant per sobre de les capelles laterals, sota la coberta de la quarta nau. També pujaràs al campanar i observaràs el Monestir des d’una altra perspectiva.

Una visita, en català, que es fa tots els dissabtes amb sortida a les 10 hores des de l’Oficina de Turisme. La durada és d’una hora i mitja, i el preu és de 5 euros (els menors de 7 anys no paguen).

Descobriu el Monestir més poderós del comtat de Barcelona
Descobriu el Monestir més poderós del comtat de Barcelona | Mané Espinosa

!--akiadsense-->

Si et vols regalar una experiència única i exclusiva no et pots perdre l’Impro-claustre al Monestir. Una visita sense guió previ en la qual tu en seràs protagonista. Hi ha unes regles del joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia, faran una visita única que solament viureu vosaltres, i que tindrà com a eix vertebrador la iconografia dels capitells del Claustre.

Aquesta visita, en català, es pot fer tots els diumenges a les 12 hores, i arrenca des del Claustre del Monestir. La durada és d’una hora i el preu és de 5 euros per persona (els menors de 7 anys no paguen).

Descobrir els secrets del claustre pot ser tota una experiència amb l'Impro-claustre
Descobrir els secrets del claustre pot ser tota una experiència amb l’Impro-claustre | Mané Espinosa

!--akiadsense-->

Si preferiu optar per una combinació d’art i música, sense cap dubte no us perdeu les Visites de nit amb notes musicals. Una proposta on podreu gaudir d’una combinació on la història, la simbologia, el patrimoni i la música s’abracen. D’aquesta manera, podreu recórrer el Claustre del Monestir amb una interessant visita guiada per conèixer els seus secrets i gaudir després d’una singular proposta musical que us captivarà.

Durant el mes de maig s’han previst 5 visites:

Divendres 3 de maig

Visita: Dia a dia dels monjos a través del costumari.

Concert: Els angles del violoncel, amb Erica Wise (violoncel).

Dissabte 11 de maig

Visita: Indumentària medieval: Com vestien els monjos?

Concert: El París rococó a l’època de Lluís XV, amb Isabel Serra (traverso) i Glòria Coll (violoncel barroc).

Divendres 17 de maig

Visita: L’evolució arquitectònica del claustre

Concert: Mozart i el seu temps, amb Patrícia de No (flauta).

Divendres 24 de maig

Visita: Iconografia: els capitells del claustre.

Concert: La intimitat de la veu, amb Kimhïyo Nakcacoh (mezzosoprano) i Sadahiro Otani (guitarra).

Dijous 30 de maig

Visita: El monestir com a centre de poder.

Concert: Els colors del clarinet solista, amb Francesc Navarro (clarinet).

Les diferents propostes del cicle
Les diferents propostes del cicle | Cedida

!--akiadsense-->

Les visites arrenquen els dies indicats a les 20.30 hores des de l’Oficina de Turisme. La durada de l’activitat és d’una hora i mitja, i el preu és de 15 euros per persona (els menors de 7 anys no paguen).

Per a més informació, i per comprar les entrades, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme (plaça d’Octavià), trucant al 93.675.99.52, per correu a [email protected], o al web visitsantcugat.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa