MónTerrassa
Nova guia per recórrer Collserola en bicicleta
  • CA
La guia inclou un recull d'itineraris classificats segons el nivell de dificultat
La guia inclou un recull d’itineraris classificats segons el nivell de dificultat | Artur Ribera

!--akiadsense-->

Els aficionats al ciclisme estan de sort. El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola disposen d’una guia per recórrer Collserola en bicicleta, que compta amb més de 250 km de pistes i camins i complementa i amplia el mapa online publicat la tardor de 2018.

La guia inclou un recull d’itineraris classificats segons el nivell de dificultat, i es pot tant consultar al web del parc com descarregar-se en format PDF. El plànol també es pot descarregar en format PDF.

El darrer mapa publicat recull tots els camins i pistes aptes per a l’ús ciclista (més de 250 km) a més de les carreteres i carrers pavimentats de les zones urbanitzades a l’interior i la perifèria del parc. Gràficament, les vies que poden utilitzar les bicicletes resten marcades amb una línia verda.

La tria dels camins es va realitzar tenint en compte les zones d’especial protecció del Parc, la Reserva Natural Parcial de La Rierada-Can Balasc i Font Groga, així com d’altres espais d’especial interès. La majoria de camins que s’incorporen són els que conformen la Xarxa de Prevenció d’Incendis del Parc. Aquesta xarxa està marcada amb unes plaques vermelles amb codi de lletres i números blancs i té un pla de manteniment per tal que els camins sempre estiguin operatius pels vehicles de prevenció d’incendis.

Tots els camins per circular en bicicleta estan recollits al Mapa d’ús ciclista
Tots els camins per circular en bicicleta estan recollits al Mapa d’ús ciclista | Mapa interactiu ArcGis

!--akiadsense-->

És una eina que complementa la normativa d’ús ciclista del Parc. Tota la informació sobre la circulació en bicicleta al Parc (normativa, recomanacions, itineraris…) també queda recollida al nou espai web sobre la Bicicleta al Parc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa