!--akiadsense-->
Es tracta d’una varietat d’escarola amb les fulles arrissades, dentades, molt fines i tendres, de color verd clar. Aquesta hortalissa es caracteritza perquè és poc amargant, de mida petita i perquè se’n pot aprofitar tota la mata. Per aquests motius és molt apreciada i popular a la cuina catalana.
L’escarola de cabell d’àngel se sol consumir amanida o combinada amb altres ingredients, com és el cas del xató. Aporta un gran nombre de vitamines i minerals i és especialment recomanada pel seu contingut d’àcid fòlic. Tot i que se sol conrear tot l’any, és més corrent consumir-la durant l’hivern.
On comprar-lo?
Can Pèlacs
Camí de Can Pèlacs
Matadepera
Masia Ca n’Oliveró Castellbisbal
Tel. 93 775 54 36
Mercat de la Independència (Parada 184-188 / 206-210) Terrassa
El Sabater Vell
Carretera B-124, km 12
Castellar del Vallès
[email protected] elsabatervell.blogspot.com.es