Escarola de cabell d’àngel | Tasta el Vallès

Es tracta d’una varietat d’escarola amb les fulles arrissades, dentades, molt fines i tendres, de color verd clar. Aquesta hortalissa es caracteritza perquè és poc amargant, de mida petita i perquè se’n pot aprofitar tota la mata. Per aquests motius és molt apreciada i popular a la cuina catalana.

L’escarola de cabell d’àngel se sol consumir amanida o combinada amb altres ingredients, com és el cas del xató. Aporta un gran nombre de vitamines i minerals i és especialment recomanada pel seu contingut d’àcid fòlic. Tot i que se sol conrear tot l’any, és més corrent consumir-la durant l’hivern.

On comprar-lo?

Can Pèlacs

Camí de Can Pèlacs

Matadepera

alba2cp@gmail.com

Masia Ca n’Oliveró Castellbisbal

Tel. 93 775 54 36

Mercat de la Independència (Parada 184-188 / 206-210) Terrassa

masiacanolivero@gmail.com

El Sabater Vell

Carretera B-124, km 12

Castellar del Vallès

hortecologic.elsabater@gmail.com elsabatervell.blogspot.com.es

Nou comentari