MónTerrassa
Dos ferits en un accident de trànsit a la C-58 a Terrassa
  • CA

Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit a l’autopista C-58, a l’alçada de Terrassa, ahir al migdia. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, l’accident va ser una topada amb una motocicleta i tres turismes implicats. La col·lisió va provocar algunes cues a l’autopista. 

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues (a les 13:27h) d’ahir dijous 14 de juliol al quilòmetre 17,5, prop d’on està situat el supermercat Carrefour Vallès del barri de Can Parellada. 

En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc ràpidament. En arribar, van comprovar que dues persones que viatjaven en un dels vehicles implicats havien resultat ferides. L’actuació dels Bombers va durar poc menys d’una hora.

Segons va informar Equip Viari a les xarxes socials en aquell moment, la topada va provocar algunes cues a l’autopista en direcció Barcelona.  

Dues obertures de vivendes en menys d’hora una a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir al matí en dues obertures de vivenda a Terrassa, als barris de Can Boada i La Maurina. 

La primera obertura de vivenda es tractava d’una falsa alarma. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís prop de les onze en punt del matí (a les 10:57h exactament) al carrer de Joan d’Àustria, per una persona que havia premut el botó de teleassistència per error

La segona obertura es va dur a terme tres quarts d’hora més tard, prop de tres quarts de dotze del migdia (a les 11:41h), al carrer de Felip II, prop del passeig Vint-i-dos de Juliol. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’una persona gran que havia caigut al terra i no podia arribar a obrir la porta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa