MónTerrassa
Xoca contra tres vehicles estacionats mentre conduïa ebri
  • CA

Un conductor va patir un accident de cotxe mentre conduïa en estat ebri pels carrers de Ca n’Anglada de Terrassa, ahir dilluns a la tarda. L’home va col·lisionar contra tres vehicles estacionats, obstaculitzant la via i tallant la circulació del trànsit. Després de sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i donar positiu, va quedar denunciat per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, a l’alçada del carrer d’Aymerich i Gilabertó, a les 19:20h. Una trucada va informar que acabava de tenir lloc un accident de trànsit amb quatre vehicles implicats -el conductor borratxo i els altres tres vehicles aparcats-. En rebre l’avís d’accident, quatre dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van acudir al lloc dels fets per fer funció de coordinació i control de la zona i van localitzar el vehicle que havia col·lidit amb altres tres vehicles que estaven estacionats. També hi va acudir al lloc una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i una altra de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que finalment no van haver d’intervenir.

Quan els agents van arribar van procedir a realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia al conductor, amb un resultat positiu de 1,14 mg/l d’aire expirat. Una dotació el va traslladar a les dependències policials per realitzar la prova evidencial, amb resultats de 1,60 mg/l i 1,54 mg/l, motiu pel qual es van realitzar diligències per presumpte delicte contra la seguretat vial i es va informar el conductor dels seus drets com a persona investigada. Mentrestant, també es va activar Egarvia per tal que retiressin de la via el vehicle que estava obstaculitzant la circulació.

Addicionalment, el conductor va quedar també denunciat per no haver presentat el vehicle a inspecció tècnica amb butlletí de trànsit. A més, se li va realitzar acta per tinença de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa