MónTerrassa
Xoc d’una furgoneta amb una motocicleta a Terrassa
  • CA

El 112 va informar dijous, a les 17.59 h, d’una col·lisió entre dos vehicles a la carretera de Martorell, a l’alçada amb carretera d’Olesa. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït un xoc d’una furgoneta amb una motocicleta i que la conductora d’aquesta havia resultat ferida lleu. Una ambulància va assistir-la sense que requerís ser traslladada a l’hospital, mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accident.

Més successos

El 112 va informar dimecres, a les 19:10 h, d’un accident entre una furgoneta i un turisme al carrer d’Ègara, a les proximitats amb el carrer de Ponent. Una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins el lloc on es va produir la col·lisió i van comprovar que un dels vehicles estava ocupant la via i que una conductora havia resultat ferida. Els agents van realitzar la regulació del trànsit mentre el SEM assistia a la conductora, que va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Un cop retirat el vehicle es va restablir la circulació de nou.

El 112 va informar ahir dimecres, a les 17:50 h, d’una col·lisió entre dos turismes al carrer de Sicília, a l’encreuament amb el carrer de Carrasco i Formiguera. Una dotació de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc de l’accident i va comprovar que un dels turismes ocupava la via. De seguida van confirmar que no hi havia ferits. Els agents van realitzar una prova d’alcoholèmia a les persones implicades en l’accident i una de les conductores va donar positiu amb un resultat de 0’36 mg/l. Seguidament li van realitzar una segona prova i va donar 0’34 mg/l. Els agents van interposar la denuncia pertinent i van realitzar la regulació del trànsit fins que Ecoequip va poder netejar les restes de la col·lisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa