MónTerrassa
Xoc entre un cotxe i una ambulància al passeig Vint-i-dos de Juliol
  • CA

Un vehicle i una ambulància han col·lisionat aquest matí de divendres al passeig del Vint-i-dos de Juliol amb el carrer de Salmerón. L’accident, que ha mobilitzat la Policia Municipal de Terrassa i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), ha tingut lloc just moments abans que comencés la rua de Carnestoltes de l’Escola La Roda. Pares i familiars que estaven esperant que comencés la cercavila han observat el xoc. El turisme ha quedat malmès, però no s’han de lamentar danys personals, segons informa la policia a Món Terrassa.

Els fets han succeït prop de les deu en punt del matí. L’ambulància circulava a gran velocitat i amb la sirena posada pel carrer de Salmerón, on familiars estaven esperant que comencés la rua de Carnestoltes de l’Escola La Roda. Uns metres més avall, en creuar el Passeig Vint-i-dos de Juliol, un cotxe ha xocat amb l’ambulància. S’ha escoltat un fort cop i els familiars allà presents han pogut observar la col·lisió.

Més ambulàncies i policia s’han desplaçat fins al lloc

Fins al lloc s’ha desplaçat ràpidament agents de la Policia Municipal de Terrassa -testimonis de la col·lisió, ja que estaven al punt de sortida de la rua escolar- i ambulàncies del Serveis d’Emergències Mediques (SEM), a part de l’ambulància que estava implicada en l’accident. L’impacte ha deixat la part davantera del vehicle malmesa, però segons informa la policia, cap persona ha resultat ferida ni ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari.

La rua escolar s’ha desenvolupat amb normalitat

Tant l’ambulància com el vehicle s’han apartat a un lateral de la cruïlla per no tallar la circulació del trànsit i per tal que la rua de Carnestoltes escolar -que feia el recorregut pel lloc de l’accident- es pogués desenvolupar amb total normalitat. Us oferim un recull de fotografies de la rua en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa