MónTerrassa
VÍDEO Un porc senglar es passeja pel barri de Sant Llorenç de Terrassa
  • CA

Un porc senglar s’ha escapat del bosc i s’ha passejat aquesta nit pel barri de Sant Llorenç de Terrassa. Els veïns i les veïnes del barri s’han endut un bon ensurt en veure el jove animal passejar-se tranquil·lament per la zona. La propietària de la pastisseria i cafeteria La Nova Paris, Isabel Castillo, ha explicat a Món Terrassa que es tractava d’un porc senglar molt jove, de pocs anys, i que tot i que es passejava tranquil·lament, semblava molt espantat i desorientat, i que segurament s’havia desviat de la zona de boscos que hi ha prop de la carretera.

Castillo va veure l’animal quan va sortir a donar una volta pel barri, prop de les 9:20h de la nit en una rotonda de la carretera de Castellar, prop del bosc. En veure el porc senglar desorientat i perdut, va voler intentar dirigir-lo una altra vegada cap al bosc, però no va poder: “Vam intentar ajudar-lo i que tornés cap al bosc perquè no volíem que l’atropellessin a la carretera, però et fa una mica de respecte i por per si t’ataca, i al final al vam deixar”. Tot i així, explica que estava més preocupada per si l’atropellaven que no pas per si atacava, ja que “si no els hi fas res, no t’ataquen”. Comenta que tampoc tenia res per guiar-lo: “Si hagués tingut un pal o algun tronc potser haguéssim pogut fer que marxés”. Castillo sospita que devia estar a la ciutat perquè es devia perdre pel bosc, però creu que més tard ja va saber tornar.

És la primera vegada que Castillo presencia un porc senglar per la zona de Sant Llorenç, però no és la primera vegada que els porcs senglars es passegen per la ciutat. En alguns casos, fins i tot, s’han vist aquests animals per zones més cèntriques de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa