MónTerrassa
VÍDEO I FOTOS | Un aparatós accident amb ferits a la C-58
  • CA

A primera hora del matí d’aquest diumenge, 6 de febrer de 2022, un xoc entre dos turismes ha deixat l’autopista C-58 tallada al seu pas pel terme municipal de Badia del Vallès, en sentit cap a Barcelona. Un dels ocupants ha quedat ferit lleu i l’altre amb cops diversos per tot el cos. Malgrat l’aparatositat del sinistre, i l’impacte i temences i inicials, no s’han hagut de lamentar víctimes mortals. Un dels dos cotxes ha quedat bolcat.

Un aparatós accident avui a la C-58/Xavi Hurtado

Un accident entre dos cotxes a l’altura de Badia ha provocat dos ferits menys lleus i llargues cues, informa l’agència ACN. El sinistre ha tingut lloc cap a les cinc del matí, encara fosc, i ha obligat a tancar tots els carrils de circulació menys un en un primer moment. Poc abans de les nou, ja s’havien reobert tos els carrils però es mantenien fins a nou kilòmetres de retencions entre Terrassa i Badia del Vallès en sentit Barcelona. La mateixa via ha registrat també dos kilòmetres de cua a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), també en sentit a la capital catalana, per un altre accident, i de Ripollet fins a Barberà en sentit Sabadell. Per descongestionar la via, s’ha obert el carril busVAO d’entrada a Barcelona per a tots els vehicles, excepte per als camions de més de 7,5 tones. Quan aquest tipus d’accident passa en un dia laborable, quan hi passen milers de vehicles, el col·lapse es multiplica i se’n resenteixen la majoria de vies principals de la comarca.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activitat quatre unitats i els Mossos d’Esquadra n’hi han desplaçat dues per l’accident a Badia. També s’hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat. S’hn encarregat de posar un dels cotxes sobre les quatre rodes i de treure’l de la zona de l’accident, que ha quedat plena de vidres i d’altres materials, resultat de la topada.

Un aparatós accident avui a la C-58/Xavi Hurtado
Un aparatós accident avui a la C-58/Xavi Hurtado

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa