MónTerrassa
El vent obliga als Bombers a retirar antenes, tendals o claraboies a Terrassa
  • CA
Contenidors moguts i tombats per culpa del fort vent | Marcel Marsal

!--akiadsense-->

El fort vent que va afectar aquest dimecres la ciutat va causar múltiples incidències, que van originar diverses intervencions de la Policia Municipal i de Bombers al llarg del dia. Així, entre les diverses tasques de prevenció i per seguretat que es van realitzar destaquen per exemple:

A les 9.20 h, al carrer del Mont Perdut, a l’alçada del carrer del Nerbion, efectius dels Bombers van intervenir, a requeriment de la Policia Municipal, per retirar una planxa d’un envà pluvial en risc de caure. A les 10.30h, es va requerir la presència dels Bombers al carrer de Giralt i Serra per retirar un pòrtic d’un tercer pis, davant del perill que caigués a la via pública. La Policia Municipal va procedir al tall del trànsit de la via, a l’alçada del passeig 22 de juliol. A les 10.55 h, una dotació de Bombers va retirar un tendal que es trobava en risc de caure d’un tercer pis del carrer del Montsià, a l’alçada del passeig del Camp del Roure.

A les 12.45 h, els Bombers van actuar per fixar la tanca d’un solar ubicat a la plaça de la Cooperativa, ja que existia perill de caiguda. A les 13.40 h, els Bombers van retirar una claraboia de plàstic d’un edifici ubicat al carrer de Ricardo Caro, a l’alçada del carrer de Joaquín Costa, en perill de caure a la via pública. A les 14.30 h, els Bombers van actuar al carrer de l’Historiador Cardús, a l’alçada del carrer de Girona, per retirar una antena despenjada que podia caure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa