MónTerrassa
Una veïna rescata un gat apallissat per brètols
  • CA

Una veïna de Terrassa va rescatar un petit gat que havia estat agredit per brètols. Els fets van passar aquest dijous, dia 5 de maig, quan una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per una dona. Als seus braços portava un animaló que presentava clars símptomes d’haver patit una batussa o una pallissa. La senyora va explicar als agents que havia estat testimoni de com un grup de persones l’havien estat agredint enmig d’un carrer.

La dotació va agafar el gat i va traslladar-lo a una clínica veterinària. Allà van veure que per sort no estava ferit de gravetat i que la seva vida no corria perill. L’animal va ser tractat i portat al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa.

Des de la Policia Municipal recorden que el maltracte animal és un delicte. I que aquelles persones que en siguin testimonis han de denunciar-ho perquè els autors puguin ser acusats, detinguts i portats davant de la justícia. El Codi Penal es va endurir ara fa uns anys i actualment, les penes poden ser de fins a 2 anys de presó.

Dona atropellada a Terrassa

D’altra banda, aquest mateix dijous, però pocs minuts abans de les onze del matí, el telèfon d’emergències 112 va comunicar a la Policia Municipal que s’havia produït un atropellament d’una dona al carrer de Magallanes, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol, al barri de Can Boada Casc Antic. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets, juntament amb una ambulància del SEM. Un cop van ser allà els serveis d’emergència es va comprovar que la dona havia resultat ferida i que necessitava atenció mèdica. La víctima va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Per la seva part, els agents van confeccionar l’informe tècnic d’accidents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a maig 06, 2022 | 18:28
    Joan maig 06, 2022 | 18:28
    Si arribo a veure com maltracten al gat, els que han de rebre assistència sanitària són els joves sense valors.
    • Icona del comentari de: Gemma a maig 07, 2022 | 11:36
      Gemma maig 07, 2022 | 11:36
      Primer donar les gràcies aquesta dóna per salvar al animal, a la policia municipal per la seva actuació, però espero que busquin als responsables. Donat que segur hi ha cámaras de vigilancia per saber qui son. I si son menors, als pares els ha de recaure la responsabilitzat dels actes dels seus fills.
    • Icona del comentari de: Maribel a maig 07, 2022 | 14:42
      Maribel maig 07, 2022 | 14:42
      Primer de tot.moltes.gracies a la sra. Segon lloc. Cobars.
  2. Icona del comentari de: Basi Marin a maig 07, 2022 | 13:42
    Basi Marin maig 07, 2022 | 13:42
    M'indigna molt que encara existeixi jovent amb aquestes aptituds, es consecuencia d'una nefasta educació, alguna cosa no hem sapigut fer bé, es molt trist....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa