MónTerrassa
Un terrassenc denuncia per estafa a una empresa de plaques solars
  • CA

Un veí de Terrassa ha denunciat per estafa a l’empresa alemanya Sunblitz Kraft. Segon ha publicat el diari El Periódico, seria només un dels afectats per aquesta companyia, la qual es dedica a la instal·lació de panells solars. En total, consten almenys 16 denúncies procedents de diversos municipis de Catalunya, motiu pel qual els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació. Hi ha víctimes del Vallès Occidental però també del Vallès Oriental, del Solsonès i del Baix Camp.

Justament, d’aquesta última comarca, el diari nacional recull el testimoni de Damián Nuñez, un veí de Botarell que el passat 7 de febrer va fer el primer pagament, de gairebé 4 mil euros, perquè li posessin les plaques solars a la teulada de casa seva. Malgrat l’abonament, cap tècnic s’ha presentat al seu domicili per instal·lar-li. Ha trucat diversos cops a l’empresa però només li han respost amb excuses per treure-se’l de sobre.

Segons explica el denunciant, fins i tot, el passat mes de juliol, un suposat administrador de l’empresa el va trucar per dir-li que la culpa era d’un treballador que havia marxat de l’empresa enduent-se els diners. Des d’aleshores, silenci. El mateix ha passat amb la resta d’afectats que es troben que han fet un primer pagament i no han rebut cap servei a canvi.

Un grup de whatsapp pels afectats

Davant la proliferació de queixes, s’ha constituït un grup de Whatsapp on hi ha un total de vint-i-una persones que diuen haver estat víctimes de la mateixa estafa per part d’aquesta empresa alemanya, segons ha tingut accés el rotatiu.

Segons la seva pàgina web, Sunblitz Kraft té seu a Sant Cugat del Vallès i a Palma de Mallorca. Afirmen tenir més de 30 anys d’experiència en el sector i haver fet més de cent mil instal·lacions d’energies renovables arreu d’Europa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa