MónTerrassa
Un jurat jutja un acusat de matar la seva germana a punyalades a Terrassa
  • CA

Un jurat popular de l’Audiència de Barcelona jutja a partir d’aquest dilluns un home acusat de matar la seva germana a punyalades després d’una discussió a casa seva a Terrassa.

Segons l’escrit d’acusació consultat per Europa Press, va ser l’agost del 2020 i la seva mare el va presenciar i va intentar interposar-se entre tots dos per evitar l’agressió, i l’home “la va atacar ocasionant-li lesions” al braç. L’home estava begut durant els fets i per això el fiscal afegeix a la seva acusació una atenuant d’embriaguesa, i demana condemnar-lo a 22 anys de presó. El judici comença amb l’interrogatori de l’acusat i la sessió continua amb proves testificals. Està previst que s’acabi el divendres 18 de novembre i que el jurat deliberi el seu veredicte a partir del dilluns 21.

22 d’agost de 2020 a l’interior de l’habitatge de la família

El crim va tenir lloc prop d’un quart de deu de la nit del 22 d’agost de 2020 a l’interior de l’habitatge de la família, ubicat a l’avinguda de Josep Tarradellas de Terrassa. Els agents van arribar a la casa familiar i van trobar el cos de la dona, de 51 anys, i al seu germà, F.C.M., al que van detenir com a presumpte autor de la mort.

Dies després del crim, el jutjat d’instrucció 4 de Terrassa va ordenar presó provisional i sense fiança per a l’home per un cas d’homicidi amb traïdoria i agreujant de parentiu, a més de lesions lleus a la seva mare, que es va intentar interposar entre ell i la germana en el moment de l’agressió.

Antecedent de violència familiar

El terrassenc ja tenia antecedents de violència familiar i ja havia estat prèviament condemnat per maltracta i amenaces a la seva germana l’any abans, el 2019. Segons informen, en aquella ocasió, l’acusat va acceptar una condemna de sis mesos de presó, que va quedar suspesa a canvi del seu ingrés en un centre de desintoxicació i sis mesos d’allunyament de la germana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa