MónTerrassa
Uns treballadors ajuden a atrapar lladres que volien robar en una nau
  • CA
Carrer Bosch i Gimpera de Terrassa | G.E.

!--akiadsense-->

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest diumenge, dia 12 de febrer, dues persones per un presumpte robatori en una empresa de la ciutat. Els fets van tenir lloc cap a les 16h, quan un testimoni va trucar la policia per avisar que hi havia dos individus robant en una nau del carrer de Bosch i Gimpera. Els treballadors d’una empresa propera van veure com hi entraven dues persones i van facilitar a la policia les dades del vehicle amb el qual havien arribat al lloc.

A la zona es van desplaçar diferents dotacions policials. Una de les patrulles va interceptar el vehicle descrit pels testimonis a prop del lloc dels fets, al carrer de Colom, a l’alçada del carrer de Bosch i Gimpera, circulant en direcció a la C-58. Simultàniament, la unitat desplaçada a l’empresa va localitzar una bobina de coure de grans dimensions a l’exterior de la nau, enganxada a la tanca.

Els autors dels fets, després de saltar la tanca, havien intentat sostreure la bobina però aquesta es va quedar enganxada, de manera que van desistir i van marxar del lloc, moment en què van ser interceptats per la dotació policial. Després de fer diverses comprovacions els agents van procedir a la detenció dels dos individus i van decomissar una arma blanca a un dels detinguts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa