La Policia Municipal va prestar assistència als Bombers en una sortida per un foc en un autobús produït cap a les 18.30 h d’aquest dijous. A aquesta hora, el servei 112 va alertar la policia que un autobús urbà s’havia incendiat quan circulava per la Rambla d’Ègara en sentit sud, a l’alçada del carrer d’Ausiàs March. En un moment que l’autobús estava aturat, el conductor del vehicle es va adonar que s’havia produït un petit incendi a la part posterior. Immediatament, seguint els protocols de seguretat establerts, va fer desallotjar el vehicle, va tancar el circuit elèctric, va agafar l’extintor i va baixar per tal de provar d’apagar el foc.

La conductora de l’autobús que circulava a darrera va aturar el seu vehicle i va ajudar el conductor del vehicle sinistrat amb el seu extintor. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets van trobar que el conductor del vehicle, juntament amb la conductora de l’autobús que circulava a darrera, ja havien apagat el foc amb els seus extintors. Amb tot, Bombers va procedir a refredar el motor per a garantir que el foc no revifés. Mentrestant, els agents de la Policia Municipal van regular el trànsit a la zona fins que una grua es va endur l’autobús sinistrat i es va normalitzar la situació.

Cap dels passatgers de l’autobús, que van ser desallotjats immediatament, ni les persones que havia al carrer en aquell moment, es va veure afectat pel foc ni pel fum. Tot i que el vehicle podia circular malgrat l’incident, es va extremar la prudència i es va optar per traslladar-lo amb una grua a les instal·lacions de TMESA. Les inspeccions dutes a terme pels tècnics de l’empresa han posat de manifest que el foc es va produir en una tela d’aïllament acústic del compartiment del motor i que cap dels elements mecànics es van veure afectats. És a dir, el motor no ha sofert cap dany.

L’absència de residus al motor, fruit d’un bon manteniment, i l’adequada reacció dels treballadors de TMESA van permetre aturar el foc ràpidament i evitar danys majors. Malgrat aquestes primeres inspeccions, els tècnics continuen fent proves i analitzant a fons el vehicle, que té 16 anys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rossinyol a gener 13, 2017 | 10:48
    Rossinyol gener 13, 2017 | 10:48
    Es normal que es cremin els autobusos a Terrassa estan fets un desastre, i la falta de manteniment es evident en tota la flota, flota vella i obsoleta
  2. Icona del comentari de: Carme a gener 14, 2017 | 07:04
    Carme gener 14, 2017 | 07:04
    Doncs q canviin d'empresa si no invirteix en renovació i revició de la seva flota d'atobus. Jo soc treballadora familiar de Terrassa de una empresa subcontratada per el ajuntament i també no l'han acertada,una cooperativa q s'està inflant de diners fent socies a les traballadores amb promesas de ferlas fixas i les q no volem ser socies ens discriminan. UNA MOLT DOLENTA ELECCIÓ. Ara bé una nou concurs i espero q les persones q deixideixen els concursos de l'Ajuntament tinguim una millor elecció.

Nou comentari

Comparteix