MónTerrassa
Troben marihuana dins d’un cotxe quan l’aturen per una infracció del trànsit
  • CA

Una dotació de la Policia Municipal va aturar divendres, a les 19:55h, un vehicle que circulava pel carrer Ample, a l’alçada del carrer del Doctor Ferran, en observar com realitzava una infracció de trànsit. La conductora es va parar i els agents la van identificar. En aquell moment, els agents van notar que de l’interior del vehicle es desprenia una olor molt forta a marihuana, el que els hi va semblar molt estrany. Per confirmar que tot estigués en ordre, la patrulla va procedir a realitzar un escorcoll i va comprovar què hi havia dins el cotxe. Hi van trobar 2,5 grams de marihuana, i van interposar a la conductora les denúncies pertinents.

Més successos

Dues dotacions de la Policia Municipal van intervenir divendres, a les 12.15 h, un total de 132 peces falsificades de diverses marques en un dispositiu de control de la venda ambulant. Els agents van intervenir tres mantes amb productes per a la venta sense poder identificar els venedors, que van fugir corrent quan van adonar-se de la presència policial. Entre les peces recollides hi havia diverses bosses de mà, peces de xandall, cinturons, samarretes de diferents equips de futbol, jaquetes i moneders.

La matinada de dissabte a les 4:57h, una dotació de la Policia Municipal va localitzar un vehicle que circulava per la Rambla d’Ègara sense les llums posades. Els agents van ordenar diverses vegades al vehicle que s’aturés, però la conductora feia cas omís a les indicacions. Finalment, la patrulla va aconseguir aturar el vehicle al carrer del Marquès de Comillas. En identificar a la conductora, els agents van comprovar que aquesta semblava afectada pel consum d’alcohol i van procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia. La conductora va donar resultats positius de 0,52 mg/l en la primera prova, i 0,49 mg/l en la segona, quedant denunciada per circular sota els efectes de l’alcohol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa