MónTerrassa
Tres persones denunciades per no respectar el descans dels veïns
  • CA

Diverses trucades han informat aquesta matinada, prop de les 2:20h, que un grup de persones estava fent xivarri i soroll amb la música molt alta al parc de Vallparadís, a prop del pont de la carretera de Montcada. En rebre les diferents trucades dels veïns de la zona, dues dotacions de la Policia Municipal s’han dirigit fins al lloc que els hi havien indicat, i han observat que es tractava d’un grup d’un total de 30 persones que estaven escoltant música molt alta amb un altaveu i fent soroll. El grup ha sortit corrents en adonar-se de la presència de la policia, però els agents han aconseguit identificar a cinc persones. Una d’elles ha estat denunciada per no respectar el descans del veïnat.

La Policia Municipal també ha denunciat a una altra persona per pertorbar el descans dels veïns, aquesta al barri de Ca n’Aurell. A les 00:47, els agents van ser requerits per soroll en un pis situat al carrer del Doctor Turró, cantonada amb el carrer de Severo Ochoa. Els agents s’han dirigit fins el lloc i un cop allà, la dotació de la Policia Municipal ha comprovat els sorolls que provenien del pis i ha denunciat a la inquilina per no respectar el descans dels veïns.

La última i tercera intervenció s’ha dut a terme a les 4:30h de la matinada, quan la Policia Municipal ha rebut una trucada d’una veïna que es queixava d’una festa que estava tenint lloc a l’interior d’un pis situat a la plaça de l’Onze de Setembre, on feien molt xivarri i soroll. Un cop han rebut la trucada, els agents s’han dirigit fins a la plaça i han localitzat d’on provenia el focus de soroll. Seguidament, la Policia Municipal ha procedit a denunciar el responsable de la festa per pertorbar el descans del veïnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa