MónTerrassa
Tres establiments de Terrassa, precintats per defraudar fluid elèctric

Precintats per defraudar fluid elèctric tres establiments de Terrassa. Es tracta de dos locals ubicats al carrer de Sant Cosme, al barri de Ca n’Anglada, i un del carrer Felip II, a la Maurina. I a part de les diligencies obertes als tres responsables dels establiments, un d’ells també ha quedat denunciat per incompliment reiterat de les ordres de la Policia Municipal de Terrassa, ja que es negava a tancar el local fins que es solucioni el problema elèctric.

Agents del cos municipal van precintar els dos locals de Ca n’Anglada aquest dijous, dia 24 de febrer, a les nou del matí. Va ser aleshores quan fruit d’una inspecció es va comprovar que ambdós estaven connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica. Fonts municipals expliquen que s’ha optat per precintar-los, de forma cautelar, després que el passat 17 de febrer, en una inspecció ordinària ja es van detectar diverses anomalies en els quadres de comptadors dels dos comerços. És a dir, es va veure com tenien fet un pont en el comptador de les càmeres frigorífiques, i d’aquesta manera consumien electricitat però no quedava registrada. Aleshores es va donar avís a l’empresa subministradora, la qual els va tallar el subministre.

Tanmateix, en aquesta nova inspecció, els agents van adonar-se que els propietaris dels dos mateixos establiments s’havien tornat a connectar fraudulentament. Per aquest motiu, es va procedir al precinte cautelar, “davant del risc d’incendi i el perill cap a les persones que aquest tipus d’instal·lacions poden suposar”. I es van obrint diligències per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric.

Posteriorment, a les 10 h, els agents també van precintar, de forma cautelar, l’altre establiment, de la Maurina, després que els agents de la Unitat de Delinqüència Urbana van detectar divendres, 18 de febrer, anomalies en el comptador i en la instal·lació elèctrica interior.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Peter a febrer 26, 2022 | 12:28
  Peter febrer 26, 2022 | 12:28
  2 días volverán a estar abiertos esta gente pasa de todo,no le acen nada se lo pasa por forro...
  • Icona del comentari de: MeDueleLaVista a febrer 27, 2022 | 15:43
   MeDueleLaVista febrer 27, 2022 | 15:43
   PETER, hacen va con H.

Nou comentari

Comparteix