MónTerrassa
Tres denunciats per tinença d’arma i drogues en una inspecció en un bar

La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme ahir dijous a la tarda una inspecció a un bar ubicat al Districte 6 de Terrassa que va acabar amb quinze identificats i tres denunciats, dos per tinença de droga i una altra per tinença d’arma prohibida, segons s’exposa a l’informe policial. A més, també es va interposar una denúncia al local per manca de llicència de terrassa.

La inspecció va tenir lloc prop de dos quarts de vuit de la tarda en un establiment al Districte 6 arran de “problemes detectats d’inseguretat i diverses molèsties veïnals. La intervenció es va fer conjuntament amb la Unitat de Suport Operatiu Policial (USOP) i la Unitat de Delinqüència Urbana i Informació (UDUI).

Els agents van identificar un total de quinze persones, de les quals dues van quedar denunciades per tinença de droga i una altra per tinença d’arma prohibida, i es va interposar una altra denúncia per tenir instal·lada una terrassa sense la corresponent llicència. A més a més, també es va intervenir un telèfon mòbil per procedència dubtosa.

Persecució policial per atrapar quatre ocupants d’un vehicle sostret que havien investit un sergent policial intentant fugir

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar el dijous a la matinada a la ciutat per detenir quatre persones per un delicte de robatori amb força d’un cotxe. Una dotació de la Policia Municipal va observar un vehicle que feia cas omís a les ordres que l’indicaven que s’aturés, i aquest va fugir, iniciant-se una persecució.

Durant la persecució, el vehicle va investir un sergent de la Policia Municipal, que va haver de ser atès pels serveis sanitaris, i finalment, el turisme va acabar estampant-se contra una façana d’un edifici. Així doncs, van poder interceptar el vehicle i detenir els ocupants. Però no només això, sinó que també van denunciar el conductor per circular drogat en donar positiu en el drogo-test. Us oferim més informació clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa