MónTerrassa
Tres accidents de trànsit a Terrassa per imprudències
  • CA

A les 12.30h de dijous, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va acudir al carrer de Carrasco i Formiguera, cruïlla amb el carrer de Sicília, on un conductor havia traspassat la via sense respectar el senyal de cediu el pas que li afectava i va provocar una col·lisió. Un dels conductors implicats va patir lesions i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Cap a les 16.30h, va tenir lloc un accident de trànsit. Al carrer dels Voluntaris, amb el carrer del Dibuixant Avellaneda, un conductor no va respectar el senyal de cediu el pas i va provocar una col·lisió amb una altre vehicle. Una ambulància i dos efectius dels Bombers van acudir al lloc, però no van haver d’intervenir.

Una hora després, un turisme va xocar contra la part posterior d’un altre que estava aturat davant el semàfor en vermell del passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Mare de Déu dels Àngels. Una ambulància va atendre un dels conductors, que va patir diverses lesions, i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents de la Policia Municipal van sancionar administrativament un dels conductors perquè tenia la ITV caducada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa