MónTerrassa
Un treballador ferit per un curtcircuit en el quadre elèctric d’una casa

Un treballador ha resultat ferit amb cremades de segon grau a causa d’un curtcircuit mentre manipulava un quadre elèctric d’un habitatge al barri de Sant Pere de Terrassa ahir dilluns a la tarda. L’accident laboral va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, l’home va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

L’accident va tenir lloc prop de tres quarts de quatre de la tarda (15:45h) d’ahir dilluns, dia 27 de gener, en un casa unifamiliar situada al carrer d’Ègara, entre el carrer de l’Autonomia i el carrer de Roca i Roca, al barri de Sant Pere. L’operari estava “instal·lant plaques” i, just quan estava manipulant uns fusibles a la caixa dels comptadors de l’habitatge, va haver-hi una petita explosió i un curtcircuit, el que li va provocar cremades de caràcter de segon grau, segons informen els Bombers.

A part de les cremades, en el moment de la petita explosió i el curtcircuit l’home també va caure endarrere i es va fer alguns cops a l’esquena.

El treballador ferit va haver de ser evacuat a un centre hospitalari

En rebre l’avís de l’accident, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat, així com els Serveis d’Emergències Mèdiques. Un cop van arribar al lloc, van comprovar que l’home no estava atrapat i van dur a terme les tasques de suport al SEM per immobilitzar-lo. Els Bombers també van avisar a la companyia elèctrica per tal que pogués observar les destrosses a la caixa de fusibles, que havia cremat per la petita explosió i el curtcircuit.

Després d’assistir el treballador ferit al lloc dels fets, va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa