MónTerrassa
Persecució per encalçar un conductor que feia cas omís a l’alto policial
  • CA

Persecució per Terrassa per encalçar un conductor que havia fet cas omís a l’alto policial. Els fets van passar aquest dilluns, dia 14 de novembre, pocs minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda (a les 15.20h). Agents de la Policia Municipal de Terrassa havien muntat un control de pas a la Ronda de Ponent.

Com tants d’altres cops ja havien fet, la dotació va demanar al turisme que s’acostava que s’aturés. El conductor però va fer com si sentís ploure i no va aturar la marxa. L’individu va seguir endavant malgrat que les indicacions policials cada cop eren més clares i més fortes. Va ser així com veient que no hi havia manera, van haver d’iniciar la persecució, per obligar-ho a posar stop.

Un còctel de drogues

Després de diversos metres amb les sirenes enceses, la Policia Municipal va poder interceptar-lo a l’avinguda d’Àngel Sallent. Un cop aturar, es va procedir a identificar el conductor. Veient que l’individu presentava símptomes de trobar-se sota la influència d’alguna substància estupefaent, es va decidir realitzar-li un drogotest. I, efectivament, segons l’atestat policial, el conductor va donar positiu en diverses drogues: THC, heroïna, amfetamina i metamfetamina. Un còctel explosiu.

Però no era l’únic infracció que se li acumulava sobre la taula. Perquè en passar les dades pel vehicle, es va comprovar que aquest tenia la iTV caducada des de l’any 2021. Així que va sumar una denúncia més. L’home va acabar detingut i traslladat a comissaria, on se li van obrir les pertinents diligències judicials.

Un ciclista ferit en caure al camí del Llac Petit

D’altra banda, la Policia Municipal també va intervenir aquest dilluns en un accident d’un ciclista que va caure a les proximitats de la masia de Can Colomer. La intervenció va tenir lloc a les 11.28 h, després d’una trucada del 112 per informar que una persona havia localitzat el ciclista caigut i ferit al camí del Llac Petit. Una dotació policial el va localitzar. Els agents van activar el SEM i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa