MónTerrassa
Enxampats en furtar una bicicleta d’un garatge a Terrassa
  • CA

Tres individus han quedat investigats per un furt després que una veïna els enxampés forçant la porta d’una garatge per robar una bicicleta, aquesta matinada al barri de Sant Pere. La Policia Municipal de Terrassa ha detingut una persona per aquest furt i dos acompanyants han estat denunciats per tinença d’armes blanques.

Els fets han tingut lloc quan passaven uns minuts de dos quarts de cinc d’aquesta matinada, exactament a les 4:37h, en un habitatge del carrer d’Emili Badiella, a l’alçada del carrer de Catalunya. Tres individus han forçat la porta del garatge i han accedit a l’interior de l’habitatge, però no han passat desapercebuts, sinó que una veïna ha observat com els tres homes entraven a la casa i ha alertat a la Policia Municipal de Terrassa.

Una dotació de la Policia Municipal s’ha dirigit fins al lloc, on el testimoni els ha informat que els tres sospitosos havien sortit amb una bicicleta de l’interior de l’immoble i havien marxat en direcció al parc del Nord.

Els agents han començat una batuda per la zona, i han localitzat les tres persones sospitoses amb una bicicleta al carrer de Terol. En inspeccionar-los, els agents han observat que dues de les persones tenien d’armes blanques, i també se’ls ha intervingut dues tenalles, un obrellaunes i un tornavís, motiu pel qual han quedat denunciades.

Finalment, les tres persones han quedat investigades per furt.

Més successos

A primera hora d’aquesta matí s’ha desprès part de l’arrebossat de la façana de dos edificis de Terrassa. Els dos despreniments han tingut lloc al centre de Terrassa i amb pocs minuts de diferència: un al carrer de Gaudí i l’altre al carrer de Sant Joan, prop de dos quarts de nou del matí. Segons han informat Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, no consta que cap persona hagi resultat ferida en cap dels dos casos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa