MónTerrassa
Dos conductors detinguts, amb més alcohol que sang a les venes
  • CA

Dos conductors van quedar detinguts a Terrassa aquest cap de setmana, els dos per tenir més alcohol que sang a les venes. La primera detenció va tenir lloc la matinada de dissabte, dia 3 de desembre.

Cap a un quart menys cinc de cinc de la matinada (4.10h), agents de la Policia Municipal de Terrassa van veure com un vehicle circulava de forma erràtica. Es trobaven a tocar del passeig 22 de Juliol, a la cruïlla amb el carrer Francesc Oller, quan van poder aturar-lo. La dotació va acostar-se al vehicle i va poder observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. L’alcohol li ennuvolava les idees i va negar-se una i altra vegada a realitzar la prova d’alcoholèmia que els agents li demanaven. Finalment, davant la negativa constant, els agents van identificar-lo i van procedir a detenir-lo, essent traslladat a dependències policials per obrir diligències penals.

Amb el carnet retirat des de Madrid

La segona detenció es va produir la matinada de diumenge. Pocs minuts abans de les quatre, una patrulla que es trobava fent la ronda per l’avinguda de les Glòries Catalanes va presenciar com un vehicle havia col·lidit contra la mitjana del vial. Els agents es van acostar fins al vehicle on encara, a dins, hi havia el conductor. Va ser així com van percebre que es trobava sota la influència de l’alcohol i/o drogues.

La dotació va demanar-li realitzar la prova d’alcoholèmia. El conductor va bufar i en la prova estimativa va donar positiu, amb un resultat de 0,82 mg/l d’aire expirat. En la segona prova, el resultat va ser de 0,97 mg/l, però el conductor va refusar fer una prova de contrast. A més, en el moment d’identificar-lo, els agents van comprovar que no tenia permís de conduir, a més d’una suspensió de la Sala Penal 4 de Madrid, fet pel qual els agents van procedir a la seva detenció per un concurs de delictes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jg a desembre 06, 2022 | 11:43
    jg desembre 06, 2022 | 11:43
    mas alcohol que sangre en las venas? un poco exagerado no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa