MónTerrassa
Detinguts dos conductors temeraris que circulaven per Terrassa
  • CA

Dues persones van quedar detingudes aquest cap de setmana per circular per Terrassa de forma temerària. El primer incident va tenir lloc aquest diumenge, cap a dos quarts de set de la tarda (18.28 hores), quan una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle estacionat en un carril bici. Es trobava al passeig del Camp del Roure, i el conductor en veure la dotació va engegar i va voler marxar.

Però massa tard. Els agents van cridar-li l’alto. En parlar amb el conductor, els agents van observar que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En fer-li la prova d’alcoholèmia estimativa, va donar positiu, amb una taxa de 0,97 mg/l. Davant l’evidència, els policies van demanar al conductor acompanyar-los a prefectura per realitzar la prova evidencial. Però aleshores va ser quan aquest s’hi va negar. Motiu pel qual va quedar detingut per concurs de delictes: conduir sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s ales proves de detecció alcohòlica.

En cerca i captura, condueix sense carnet

La segona detenció ha tingut lloc aquest dilluns dia 24 d’octubre, de matinada. Minuts després de les dotze de la mitjanit (a les 0.20h) una dotació de la Policia Municipal que realitzava patrullatge preventiu ha observat un moto fent una conducció erràtica. Es trobava al carrer de Mossèn Pursals, al barri de Sant Pere de Terrassa.

Davant d’això, la dotació li ha donat l’alto i s’ha acostat al vehicle. Els agents han identificat a la conductora i el passatger de la motocicleta. Ha estat així com han pogut comprovar que la conductora no havia obtingut mai el permís de conducció i que, a més, li constava una ordre de crida i cerca. Els agents l’han detingut i traslladat a les dependències policials de la comissaria de l’avinguda de Glòries Catalanes per obrir diligències i fer efectiva l’ordre judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa