MónTerrassa
Denunciat un conductor drogat després de patir un accident a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor després de patir un accident de trànsit a Terrassa i donar positiu en el drogo-test, ahir al vespre. L’accident es tracta d’una col·lisió entre dos turismes implicats a la Rambleta del Pare Alegre, provocant afectacions al trànsit en els dos sentits de la marxa. 

Els fets van tenir lloc a quan passaven cinc minuts d’un quart de nou del vespre. Dos turismes que circulaven per la Rambleta del Pare Alegre de Terrassa van col·lisionar, tombant un fanal de la via al terra i causant afectacions al trànsit. A més a més, un dels dos vehicles havia quedat completament immobilitzat mecànicament al mig de la via, el que provocava encara més retencions. 

El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que acabava de tenir lloc un accident de cotxe, i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc dels fets. En arribar, els agents van comprovar la immobilitat del vehicle i el fanal tombat al mig de la via, a més de realitzar una prova d’alcoholèmia a ambdós conductors dels vehicles implicats. Ambdues proves van donar un resultat negatiu.

Positiu en el drogo-test

Però els agents també van realitzar el drogo-test, un aparell que funciona per detectar la presència substàncies estupefaents i psicotròpiques dins de l’organisme, però sense indicar el nivell que s’ha consumit i si influeix o no en la capacitat per conduir, a diferència de les proves d’alcoholèmia. Un conductor va donar negatiu en el drogo-test, però l’altre va obtenir un resultat positiu, motiu pel qual va quedar denunciat

Els agents de la Policia Municipal de Terrassa van realitzar les tasques necessàries de regulació del trànsit a la Rambleta del Pare Alegre fins que la via va quedar neta de les restes de l’accident.

Més successos

Dues persones van resultar ferides lleus en una col·lisió al carrer de Colom, ahir prop de dos quarts de vuit de la tarda. El 112 va informar d’un accident de trànsit al carrer de Colom, a
l’alçada del carrer d’Àries, amb dues persones ferides. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va assistir als ferits, de caràcter lleu, els quals van ser traslladats en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa