MónTerrassa
Tracalada de cotxes trencats i regirats a Ca n’Aurell de Terrassa
  • CA

El barri de Ca n’Aurell de Terrassa està sent testimoni d’una tracalada de cotxes trencats i regirats. Des de fa ja uns mesos, els veïns de la zona, especialment, dels qui aparquen el seu vehicle entre Ausiàs March, Pi Margall i Frederic Soler pateixen episodis continuats d’incivisme però també delictius.

“He patit ja tres trencaments dels vidres del meu turisme, i tinc coneixement que diversos veïns i treballadors del barri també n’han estat víctimes”, ha manifestat a Món Terrassa Carles Rodríguez. Afirmen que aquesta epidèmia s’ha accentuat en els darrers mesos, on més d’una vintena de cotxes han estat danyats. “És un lloc sense cases”, apunta aquest veí, que considera que això fa que els lladres se sentin més segurs de no ser descoberts o sobresaltats per algú quan es troben en plena feina.

Denúncies a la Policia Municipal

Els lladres saben el que es fan. Van per feina i el mètode acostuma a ser sempre el mateix. El vidre petit al costat del retrovisor és el seu objectiu preferit. També el petit de darrere, en funció del vehicle que sigui. No fan però distincions entre models, marques o antiguitats. Cap dels cotxes es troba a recer de no ser violentat. “Si es passa per aquests carrers és molt fàcil veure tots els vidres trencats a terra. Són per tot arreu”.

“La Policia Municipal de Terrassa té coneixement d’aquests fets, perquè hem presentat diverses denúncies. Però ens diuen que sense ordre de l’Ajuntament de Terrassa no poden fer res més. Només rebre les denúncies però no fer cap actuació concreta a la zona”, comenta Rodríguez. Per això, alguns veïns s’han mobilitzat i han fet un pas més, omplint instàncies municipals per tal que el govern prengui acció sobre el tema. “No hem obtingut resposta”, lamenta.

Cotxes que han estat vandalitzats i robats al barri de Ca n’Aurell | Carles Rodríguez

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergio a setembre 03, 2022 | 20:05
    Sergio setembre 03, 2022 | 20:05
    Soy vecino d la zona y es verdad q últimamente se ve más coches con los cristales rotos, pero esto viene de años, en esta zona y han faltado calles como Pasteur y Bruc. Es una vergüenza q el ayuntamiento y la Policía no haga nada, bueno si q hacen, cobrar.
  2. Icona del comentari de: Marc a setembre 05, 2022 | 14:19
    Marc setembre 05, 2022 | 14:19
    A mi em van punxar 3 rodes del cotxe amb una navalla al Carrer Pi i Margall, a tocar del parc de Sant Jordi. Quan vaig denunciar als Mossos em van dir que ja en tenien coneixement d'actes similars. Avui mateix hi ha 2 cotxes que fa temps que són aparcats que també tenen alguna roda punxada. Abans d'això també em van rallar el cotxe amb una clau. Si ja és conegut i està recolzat amb varies denúncies de veïns, perquè no es fa res? Si sumem que m'estan a punt d'atropellar a diari al creuar el pas de zebra dels carrers Arquímedes i Galileu. Una delícia viure a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa