MónTerrassa
Tots els semàfors d’Àngel Sallent s’apaguen
  • CA

L’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa s’acaba de quedar sense cap semàfor en funcionament. En els creuaments de l’antiga gran via no hi queda ni una sola llum i els vehicles tenen complicacions per circular i seguir les normes de tràfic. Aquest fet també implica un problema per a que les persones que es troben passejant per la zona, ja que no poden creuar l’avinguda de forma segura.

Tot ha començat quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu del matí. Ha marxat la llum a tota una part del barri de Ca N’Aurell i del barri de La Maurina de cop i volta, a tota la vessant més propera a Àngel Sallent, de dalt a baix, afectant els 800 metres d’avinguda. Apart dels semàfors, tampoc hi ha llum a cap comerç de l’avinguda: les entitats bancàries, botigues o perruqueries s’han quedat a les fosques completament i ara no poden seguir amb la seva activitat habitual. Aquesta manca de llum també provoca que les ja cada cop més habituals cues als bancs siguin encara més llargues.

Els semàfors de l’Avinguda Àngel Sallent han deixat de funcionar | Joan Manel Oller

Aquesta no és la primera vegada que succeeix una cosa així a Terrassa. Els talls de subministrament elèctric han estat habituals a la ciutat sense que es coneguin encara les raons o motius exactes. Normalment es tracten de talls que no duren massa estona, però s’han anat repetint a diversos districtes i barris de manera freqüent. Ara sembla que li ha tocat a una part de Ca N’Aurell i La Maurina.

Aquest fet se suma a la caiguda global de les xarxes socials de WhatsApp, Facebook i Instagram, que ahir va deixar als seus usuaris sense servei durant tota la tarda i gran part de la nit. Tot i que aquest problema sembla que ja estigui solucionat, el servei de WhatsApp encara funciona molt lent per alguns usuaris, i pot ser que alguns missatges s’enviïn o es rebin amb retard.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: J.Olle a octubre 06, 2021 | 12:11
    J.Olle octubre 06, 2021 | 12:11
    Cues als bancs? es que queden bancs apart dels de seure.
  2. Icona del comentari de: J. Olle a octubre 06, 2021 | 12:13
    J. Olle octubre 06, 2021 | 12:13
    Cues als Bancs?
  3. Icona del comentari de: J. Olle a octubre 06, 2021 | 12:13
    J. Olle octubre 06, 2021 | 12:13
    Cues als Bancs?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa