MónTerrassa
Tornen a embrutar de pintura una copisteria de la Rambla de Terrassa
  • CA

Tornen a embrutar de pintura una copisteria situada a la rambla d’Ègara de Terrassa. Durant les vacances d’estiu de 2021, a l’agost, el vidre de l’aparador va aparèixer plena de taques de color groc i en van quedar restes a la vorera. Ara, la situació es repeteix però els autors han anat una mica més enllà i han embrutat molt més espai d’aquest establiment tan cèntric, que poden localitzar entre la Rambla i el carrer d’Ausiàs Marc. Els dos grans finestrals dels aparadors i els seus vidres presenten grans taques de pintura de color blanc.

La reixa d’entrada i la de seguretat del comerç especialitat en còpies també han estat embrutades. Però s’ha canviat la pintura blanca per la vermella, que ha anat a parar en part a la vorera. Sembla com si s’hagués abocat des de fora, des d’on hi ha un petit cartell on es demana als clients que facin el possible per no molestar els veïns de la zona. Ara per ara es desconeix l’autoria dels fets i si tenen algun tipus de relació amb els que van esdevenir fa només uns mesos. Tampoc es coneix l’hora, però el lloc és un lloc de pas, de compres i de passeig habitual dels terrassencs i si hagués passat de dia s’hauria vist.

Tornen a embrutar de pintura una copisteria de la Rambla de Terrassa/S.C.

Ja va passar el mateix fa només uns mesos

A l’agost de 2021, els responsables de l’establiment van penjar un cartell on donaven les gràcies a tot el veïnat i clients que els havien donat suport davant l’atac. Els fets van ser denunciat a la policia. Els responsables de la copisteria mostraven “pena i tristor” pels individus que van fer la malifeta. “Aquesta forma d’actuar només pot generar un futir incert, ple d’angoixa i patiment, on arrossegaran la família”.

https://youtube.com/watch?v=A9PXEq25Z1s%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1
https://youtube.com/watch?v=8eJmh_bK-CE%3Ffeature%3Doembed

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa