MónTerrassa
Tiroteig davant d’una escola de Terrassa
  • CA
L’alcalde Alfredo Vega ha arribat al lloc dels fets | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dilluns al migdia -entre 12 i una-, s’ha produït un tiroteig a Terrassa. Ha estat davant de la llar d’infants EBM Somriures, i a tocar de l’escola Roser Capdevila, al barri de Torre-Sana. Sembla ser que hi hauria dues persones implicades i una ferida, una de les quals estaria en estat greu després de rebre un o dos trets de pistola al cos i al cap. Al terra es poden veure restes de sang. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Mossos, SEM i Policia Municipal de Terrassa han atès l’avís d’emergències. En aquests moments, s’està duent a terme un ampli dispositiu policial i de control al barri per evitar més incidències. Mossos està al càrrec de la investigació, i encara es desconeixen les raons de la disputa. El nombre d’efectius és espectacular. Es busquen els presumptes autors després de localitzar els cotxes a prop del lloc dels fets.

GALERIA DE FOTOGRAFIES OPERATIU MOSSOS

En alguns moments s’han viscut moments de pànic quan pares, avis i familiars han estat avisats per a que passessin a recollir els menuts per la llar d’infants.

El SEM s’ha desplaçat fins al lloc del tiroteig | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Mossos recollint proves del tiroteig | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Mossos d’Esquadra s’han repartit pel barri | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Mossos controlant veïns propers al tiroteig | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa