MónTerrassa
Té un accident, marxa i deixa el camió bolcat al mig del carrer
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va intervenir dissabte a la nit, cap a les 22.15h, per a resoldre la situació produïda per un accident de trànsit amb un camió bolcat a la carretera de Martorell, el conductor del qual havia begut i va marxar del lloc abans que arribessin el serveis d’emergències.

Un agent de la Policia Municipal fora de servei va informar que un camió havia bolcat a la ctra. de Martorell, i que el conductor no hi era. Les dotacions policials desplaçades al lloc van localitzar a la cabina del vehicle la documentació del conductor i del camió, i van sol·licitar la presència dels Bombers i de l’assistència de la companyia asseguradora del vehicle sinistrat per a retirar-lo de la calçada. Finalment, entre la grua de l’assegurança i una dotació d’Egarvia es va poder desplaçar el camió fins el carrer de Cuba, a l’espera de la seva retirada definitiva, una dotació d’Eco-Equip va netejar la calçada i finalment es va restablir la circulació cap a la 1.30h de la matinada de diumenge.

Mentre es feien les gestions per a la retirada del vehicle, un dels agents que regulaven el trànsit a la zona va localitzar el conductor accidentat. Aquest anava de passatger en una furgoneta conduïda per un familiar, que el portava a un centre sanitari perquè l’atenguessin de les ferides que s’havia fet. L’home, que va ser reconegut per un testimoni com a la persona que va sortir del camió després de l’accident, presentava mostres evidents d’haver consumit alcohol. Els agents el van requerir perquè fes les proves d’alcoholèmia. Aquest es va negar a fer les proves i a què els agents cridessin una ambulància, i va mostrar una actitud irrespectuosa i violenta amb els agents, fins que el familiar que l’acompanyava el va persuadir per a tornar a la furgoneta i anar a un centre mèdic. Els agents, a més d’iniciar diligències penals contra el conductor del camió, també el van sancionar per abandonar el lloc de l’accident sense facilitar dades i pels insults als membres de les dotacions policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa