MónTerrassa
Un taller mecànic de Terrassa exercia sense llicència


Un taller mecànic de Terrassa que exercia sense llicència ha estat precintat. La Policia Municipal va desmantellar ahir un establiment que exercia de manera il·legal. La intervenció va tenir lloc a les 11.28 h, després que una patrulla identifiqués una persona que es trobava reparant un vehicle a l’interior d’un local situat al carrer de Pamplona.

La dotació va activar la Unitat d’Inspecció i Investigació, la qual va comprovar que el llogater del local no tenia ni llicència ni assegurança de responsabilitat civil obligatòria. Els agents van precintar el taller i van obrir investigació al seu responsable per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric. La informació es va traspassar també al servei de Medi Ambient per a la valoració del tractament de residus del taller; al servei d’activitats per tal que ratifiqui el tancament; i a Inspecció de Treball.

Un agent de la Policia Municipal de Terrassa omplint un informe | P.M.T.

Ferit lleu un motorista en una col·lisió amb un turisme


Una dotació de la Policia Municipal que es feia patrullatge rutinari va observar ahir, a les 17.12 h, un accident de trànsit amb un turisme i una motocicleta implicats a carrer de Marconi, a l’alçada del carrer d’Isaac Peral. Els agents van assistir els implicats i van realitzar l’informe tècnic d’accident. Una ambulància va traslladar el motorista, que ferit lleu, a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Precintat un establiment de Terrassa per tenir la llum punxada

Es tracta d’un local de restauració ubicat al barri de Guadalhorce. S’ha volgut evitar qualsevol perill d’electrocucions o curtcircuits que posessin en perill la seguretat dels veïns i dels mateixos treballadors i clients, i per extensió, prevenir qualsevol risc d’incendi. Immediatament a l’actuació, se li va comunicar al titular del restaurant l’obligació de cessar tota l’activitat. I davant la confirmació de la connexió il·legal, al propietari de l’establiment se li han obert diligències per un presumpte delicte de defraudació del fluid elèctric

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a maig 05, 2022 | 08:52
    Gironí. maig 05, 2022 | 08:52
    És clar que ja fa molts aiys d'aixó, però jo he vist una gran indùstria de prefabricats de formigó, que ocupava centenars de metres quadrats i amb una sucursal de dimensions semblants en una localitat costanera, que, en venir les primeres eleccions municipals democràtiques, es descobriíque ni l'una ni l'altra planta constaven enlloc. Que no existien, vaja. Imagino que per a el cobrament d'impostos municipals, si que devien constar en algún lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa