MónTerrassa
Tall de trànsit a la Rambleta del Pare Alegre per una amenaça de suïcidi
  • CA

La Rambleta del Pare Alegre de Terrassa ha quedat tallada al trànsit degut a una amenaça de suïcidi. Prop de les tres de la tarda, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un avís d’un veï del carrer Pintor Torres que amenaçava de suïcidar-se, motiu pel qual s’han dirigit fins fins al lloc i han tallat el trànsit de la zona, que fa cantonada amb la Rambleta del Pare Alegre. Segons informen a Món Terrassa, actualment el tall ja ha acabat i s’ha reprès la circulació amb normalitat.

L’avís de suïcidi s’ha rebut quan faltaven cinc minuts per un quart de quatre. Juntament amb els Bombers de la Generalitat, fins al lloc també s’hi han dirigit diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i diverses ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En arribar, han tallat el trànsit ràpidament, i no ha estat fins aproximadament les cinc de la tarda que Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM han finalitzat l’actuació i s’ha pogut reprendre la circulació de la via amb normalitat.

El tall de trànsit també ha afectat a la circulació dels autobusos municipals dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA). Durant les dues hores aproximades que ha durat el tall de la circulació, les línies L6 i L8 no han pogut circular per aquella zona, alterant el seu recorregut. L’empresa ha comunicat a les xarxes socials que degut a una incidència per causes alienes al servei, els busos no podia continuar el seu recorregut habitual per la Rambleta, i han recomanat als usuaris de la línia L6 dirigir-se fins a la parada de La Cogullada i als usuaris de la línia L8 dirigir-se fins a la parada del Doré.

Els autobusos han pogut tornar a circular per la Rambleta passades les cinc de la tarda, un cop ja finalitzat el tall. Actualment, el servei d’ambdues línies funciona amb normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa