MónTerrassa
Cau la vidriera d’una empresa de Terrassa a tocar d’un vianant
  • CA
L’edifici ha quedat protegit amb tanques de seguretat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

A les 11.10h de dijous, una trucada va alertar la Policia Municipal de Terrassa de la caiguda d’una vidriera de la façana d’una empresa, a uns quatre metres d’alçada, a la vorera de la carretera de Castellar, a l’alçada del Parc de Bombers de Terrassa. Al lloc van acudir dues unitats motoritzades, on sembla que els vidres van caure al costat d’un vianant que en aquell moment passava per la vorera i, tot i que no el van tocar, en saltar per evitar l’impacte es va lesionar a un turmell.

Al lloc va acudir una dotació de Bombers, que va posar cinta per abalisar la zona en un primer moment. També es va sol·licitar la presència del Servei de Gestió de l’Espai Públic de l’Ajuntament (GEP), que van completar l’abalisament amb tanques. Des de la Central es va trucar al Servei d’Emergències Mèdiques 061 i una ambulància va atendre al lloc al vianant, que posteriorment va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Les planxes han quedat esteses al terra de la vorera | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Els Bombers van netejar la resta de vidres en risc de caure a la vorera. Mentre es duien a terme aquestes feines, un carril de circulació va quedar tallat i els agents de la Policia Municipal van senyalitzar un carril per a vianants, ja que la vorera va quedar tallada al pas. Els agents van parlar amb un responsable de l’empresa d’on van caure els vidres per informar de la necessitat urgent d’inspeccionar i reparar les vidrieres. Aquest va informar que divendres pel matí començarien les feines de reparació.

Agents de la policia col·locant les tanques de seguretat | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La Policia Municipal assegurant la zona | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa