MónTerrassa
Suspeses les classes a l’institut Blanxart per la rebentada d’una canonada

Les classes de l’institut investigador Blanxart de Terrassa s’han suspès fins a nou avís per la rebentada d’una canonada a les instal·lacions del centre aquesta matinada. Segons informen des de l’escola, l’avaria ha inundat d’aigua el centre i ara mateix les instal·lacions no tenen subministrament d’aigua ni d’electricitat. L’inundació fa que hi hagi risc elèctric, i per aquest motiu, els alumnes avui ja no han pogut assistir a l’institut, sense saber quan podran reprendre les classes.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’una fuita d’aigua a l’escola prop de les dues de la matinada, segons informen a Món Terrassa. Una dotació ha tallat l’escomesa general, però hi havia afectacions d’aigua extensa a la planta baixa, així com al primer i el segon pis del centre. Apunten que el nivell de l’aigua ascendia fins a uns cinc centímetres.

El centre decideix suspendre les classes per risc elèctric per la inundació

Els Bombers han tallat l’electricitat i han fet el sanejament de dos falsos sostres de pladur que estaven afectats per l’aigua. En la valoració de riscos dels Bombers, s’informa que “mentre hi hagi aigua hi ha risc elèctric”, afirma l’escola. Després de la valoració s’ha donat per finalitzat el servei, deixant a càrrec de la pròpia direcció del centre que fessin les gestions respectives per l’assegurança.

Així doncs, degut als desperfectes i al risc elèctric per la inundació, el centre ha decidit suspendre les classes. “Avui dilluns 17 d’abril l’activitat lectiva habitual queda interrompuda fins a nou avís”, ha comunicat l’AMPA a les xarxes socials. També s’ha enviat un correu per informar de la situació.

Tot i els desperfectes al centre, no consta cap afectació personal

Ara mateix, el centre no té subministrament d’aigua ni d’electricitat, i resten a l’espera de la inspecció tècnica del Departament d’Educació i les seves indicacions. Tota la informació es rebrà a través del web del centre i també es podrà consultar al seu compte d’Instagram. Tot i els desperfectes, els Bombers informen que no consta cap afectació personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa