MónTerrassa
S’intensifica la recerca d’en Pedro, veí de Terrassa desaparegut
  • CA

En Pedro, un veí de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa, va desaparèixer el vespre de dijous quan va sortir a llençar les escombraries, acompanyat per al seu gos, en Rufo, un pastor alemany. No va tornar a casa i no se sap on para. Te 76 anys i pateix alzhèmier. En el moment de la seva desaparició anava vestit amb una samarreta de color marró clar i un pantaló blau. Porta el cabell curt i canós, i amb bigoti.

Aquest divendres, veïns i serveis d’emergència van organitzar diversos dispositius de recerca per localitzar-lo. El punt de trobada i de coordinació és a la plaça de la Pau, al costat del Casal. S’ha rastrejat ja una bona part de la urbanització, però queden encara camins i boscos per rastrejar. Fins a disset dotacions dels Bombers, de Terrassa però també vinguts de localitats veïnes, així com una unitat canina i GRAE, a més de Mossos d’Esquadra, Policia Municipal de Terrassa, ADF, Protecció Civil i voluntaris continuen la seva recerca. També s’ha activat un helicòpter dels Bombers que s’ha pogut veure sobrevolant tot el barri sense parar, tant ahir com avui.

Aquest dissabte, ja a les vuit del matí, des de l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre s’havia fet una nova crida a través de les xarxes socials a la ciutadania per donar un cop de mà (els requisits per participar en el dispositiu són: cal estar en un bon estat de forma, a causa del terreny a buscar, portar pantalons i màniga llarga, a ser possible, i aigua). De moment, a mitja tarda, encara no hi ha cap pista d’on podria ser. Segons ha pogut saber Món Terrassa, el dispositiu de recerca s’ha ampliat més enllà de la urbanització, fins arribar a la C-58 i al Puig de Sant Salvador de les Espases.

Els Mossos ja han fet oficial la seva desaparició, en una piulada a les xarxes socials en què mostren la fitxa del Pedro, i demanant a tothom que en tingui informació que truqui al telèfon d’emergències 112.

Una de les unitats canines rastrejant la urbanització aquest divendres a la nit | Bombers
Punt de coordinació de la recerca a Can Palet de Vista Alegre | Bombers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa