MónTerrassa
S’intensifica la recerca d’en Pedro, veí de Terrassa desaparegut

En Pedro, un veí de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa, va desaparèixer el vespre de dijous quan va sortir a llençar les escombraries, acompanyat per al seu gos, en Rufo, un pastor alemany. No va tornar a casa i no se sap on para. Te 76 anys i pateix alzhèmier. En el moment de la seva desaparició anava vestit amb una samarreta de color marró clar i un pantaló blau. Porta el cabell curt i canós, i amb bigoti.

Aquest divendres, veïns i serveis d’emergència van organitzar diversos dispositius de recerca per localitzar-lo. El punt de trobada i de coordinació és a la plaça de la Pau, al costat del Casal. S’ha rastrejat ja una bona part de la urbanització, però queden encara camins i boscos per rastrejar. Fins a disset dotacions dels Bombers, de Terrassa però també vinguts de localitats veïnes, així com una unitat canina i GRAE, a més de Mossos d’Esquadra, Policia Municipal de Terrassa, ADF, Protecció Civil i voluntaris continuen la seva recerca. També s’ha activat un helicòpter dels Bombers que s’ha pogut veure sobrevolant tot el barri sense parar, tant ahir com avui.

Aquest dissabte, ja a les vuit del matí, des de l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre s’havia fet una nova crida a través de les xarxes socials a la ciutadania per donar un cop de mà (els requisits per participar en el dispositiu són: cal estar en un bon estat de forma, a causa del terreny a buscar, portar pantalons i màniga llarga, a ser possible, i aigua). De moment, a mitja tarda, encara no hi ha cap pista d’on podria ser. Segons ha pogut saber Món Terrassa, el dispositiu de recerca s’ha ampliat més enllà de la urbanització, fins arribar a la C-58 i al Puig de Sant Salvador de les Espases.

Els Mossos ja han fet oficial la seva desaparició, en una piulada a les xarxes socials en què mostren la fitxa del Pedro, i demanant a tothom que en tingui informació que truqui al telèfon d’emergències 112.

Una de les unitats canines rastrejant la urbanització aquest divendres a la nit | Bombers
Punt de coordinació de la recerca a Can Palet de Vista Alegre | Bombers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa