La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest dissabte, 16 d’octubre, fins a set persones que estaven relacionades amb un botellot a Vallparadís. Una trucada d’un veí va alertar els agents que hi havia un grup de persones muntant sidral a la plaça de la Quadra de Vallparadís. Era gairebé un quart de sis de la matinada. Dues patrulles policials van anar fins al lloc indicat. Allà hi van trobar set persones consumint begudes alcohòliques a la plaça. Per aquest motiu, els agents els van interposar les denúncies.

El mateix dissabte, però ja a dos quarts de sis de la tarda, el telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís d’un incendi al carrer Vigo, al barri de Torre-sana. Quatre dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i Bombers van desplaçar-se fins al lloc. L’incendi estava afectant una zona de matolls. Les investigacions van determinar que el foc semblava haver-se originat a l’interior d’una caseta ubicada al final del mateix carrer. Per sort, no hi havia cap persona ferida. Els agents van confeccionar l’acta d’incendi mentre que els efectius dels Bombers van poder extingir les flames sense més complicacions.

Finalment, diumenge, pocs minuts abans de les quatre de la tarda, un particular va trucar a la Policia Municipal de Terrassa, afirmant que hi havia una persona que estava desballestant dos vehicles a la via pública. L’individu es trobava al carrer Miño, amb l’avinguda de Santa Eulàlia, al polígon industrial de Sant Eulàlia de Terrassa. Una patrulla de la Policia va acudir al lloc i, efectivament, va comprovar com hi havia un home que es trobava operant sobre dos turismes al carrer. Els agents van procedir a identificar-lo. Es tractava del propietari dels dos turismes, el problema afegit a més va ser que un d’ells no disposava d’assegurança obligatòria. Els agents van interposar-li les denúncies pertinents.

Nou comentari