MónTerrassa
S’ensorra el sostre d’una casa a Terrassa i causa un ferit
  • CA

Els serveis d’emergència han actuat aquest dijous de matinada en l’ensorrament d’un sostre d’un habitatge a Terrassa. Els fets han passat pocs minuts després de les quatre de la matinada, quan s’ha rebut l’avís que s’havia desplomat el fals sostre de pladur d’una casa ubicada al carrer Don Bosco, número 213, a tocar del carrer Gandia, al barri de La Maurina de Terrassa. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat fins al lloc, juntament amb la Policia Municipal de Terrassa i el SEM.

Fins a 12 metres quadrats del fals sostre s’haurien desprès. Els Bombers han revisat tota l’estructura de l’immoble per assegurar-ne la seguretat, i han revisat la instal·lació elèctrica perquè els residents tinguessin llum. A conseqüència de l’incident, un home de 41 anys ha resultat ferit. El SEM l’ha estabilitzat in situ i l’ha traslladat en ambulància fins a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Aquest divendres de matinada ha caigut una autèntica tromba d’aigua a Terrassa. Justament, a les quatre de la matinada, quan ha tingut lloc l’ensorrament del sostre, ha estat un dels moments amb major intensitat. Les precipitacions s’han viscut amb més abundància al Centre i Sud de la ciutat, on s’han arribat a recollir fins a 27.2 mm de pluja, en segons quins barris. La tempesta, acompanyada de llamps i trons, ha arribat sense previ avís, agafant per sorpresa. Tanmateix, la gran sort és que per ser a altes hores de la nit, molt poca gent es trobava al carrer i les afectacions o incidències han estat mínimes.

El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat per aquesta tarda i vespre l’avís per intensitat de pluja. El temps es mantindrà insegur i amb possibles ruixats a la comarca del Vallès Occidental. Ja de cara a demà, divendres, les precipitacions es concetraran amb especial força a tota la zona del litoral català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa