MónTerrassa
Se salta un control, fuig dels Mossos, xoca contra dos cotxes, i no és tot
  • CA

Una conductor es va saltar un control policial a la C-58 a l’alçada de Sabadell, i en fugir temeràriament, aquest va xocar contra dos vehicles. Segons informen els Mossos d’Esquadra, van aconseguir localitzar-lo a Terrassa, on el van detenir.

Els fets van tenir lloc ahir divendres 25 de novembre. El control policial es trobada a l’alçada del municipi de Sabadall, i en saltar-se’l, el conductor va fugir fins a Terrassa. Els agents no només el van detenir, sinó que en fer-ho, van descobrir que mai havia obtingut el carnet de conduir.

Desarticulat un grup criminal que tenia plantacions de marihuana al Vallès

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes acusats d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Es traca d’un grup criminal que tenia plantacions de marihuana al Vallès Occidental i també a l’Anoia.

Els fets es remunten al l’estiu. Al juliol, la policia va conèixer l’existència d’una plantació de marihuana en una nau de l’Anoia i va iniciar una investigació, esbrinant que també hi havia plantacions a altres poblacions.

Ha estat aquest dimarts quan s’ha dut a terme un dispositiu policial amb tres entrades i escorcolls simultanis a Piera, Masquefa, a l’Anoia, i Sentmenat, aquest al Vallès Occidental. En total, es ven detenir quatre persones, d’entre 23 i 59 anys, i es van intervenir 1.013 plantes de marihuana, cabdells i estris de cultiu.

Previst que passin a disposició judicial

En una de les entrades, la policia també va localitzar un garatge que els detinguts utilitzaven de taller mecànic per tal de preparar els vehicles amb amagatalls de doble fons, i així poder transportar la marihuana. Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Derechito a novembre 26, 2022 | 15:56
    Derechito novembre 26, 2022 | 15:56
    Aquests però, també deuen tenir drets humans, i algun de divi
  2. Icona del comentari de: Perr a novembre 26, 2022 | 22:35
    Perr novembre 26, 2022 | 22:35
    Nada juez los dejara en libertad ,y seguirán igual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa